PALVELUT BUSINESS PARKIN VUOKRALAISILLE

Business Park Safiirissa vuokralaisille on tarjolla monipuolisesti eri palveluita. Vuokralaisten käytössä ovat mm. aula- ja toimistopalvelu, vuokrattavia kokous- ja neuvottelutiloja, henkilöstöravintola sekä reilusti pysäköintitilaa.

AULAPALVELU

Business Park Safiirissa vuokralaisia palvelee ammattitaitoinen ja avulias aulapalvelu.

Aulapalvelu valvoo kiinteistössä tapahtuvaa liikennettä sekä neuvoo arkisissa asioissa sekä vuokralaisia että vieraita.

Attractive caucasian woman at white reception desk with computers in blurry concrete interior with daylight. Business concept. 3D Rendering

PYSÄKÖINTI

Safiirissa on tarjolla reilusti pysäköintitilaa. Parkkipaikkoja on tarjolla talon omassa lämpimässä parkkihallissa sekä ulkokannella.

VUOKRATTAVAT NEUVOTTELUTILAT

Business Park tarjoaa vuokralaisilleen myös kattavat kokous- ja neuvottelutilat. Viihtyisät ja modernit neuvottelutilat soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin. Kokoustarjoilut on mahdollista tilata kiinteistön henkilöstöravintolasta.

LOUNASRAVINTOLA

Kiinteistön vuokralaisilla on käytössään oma monipuolinen lounasravintola. Lounasravintola Safiirin buffet-lounas sisältää runsaan salaattipöydän, talon leivät, kaksi lämmintä ruokaa ja lämpimän kasvislisäkkeen sekä jääveden ja kahvin/teen.

Lounas on tarjolla arkisin kello 10.30-13.30.

Tutustu ravintolan kotisivuihin tästä.

safiiri business park ravintola

KUNTOSALI

Safiirissa on vuokralaisena Fit1-ketjuun kuuluva kuntosali. Safiirin vuokralaiset voivat halutessaan liittyä kuntosalin jäseneksi. Työpäivän jälkeen on helppo siirtyä treenaamaan, kun kuntosali sijaitsee samassa talossa. Fit1:n Matinkylän toimipisteeseen voit tutustua tarkemmin tästä. 

kuntosali

KAUPPAKESKUS ISO OMENA

 Business Park Safiiri sijaitsee aivan kauppakeskus Iso Omenan vieressä. Iso Omenan palvelutarjontaan kuuluvat mm. lukuisat lounasravintolat ja kahvilat, päivittäistavarakaupat, vaateliikkeet, elokuvateatteri sekä hyvinvointi- ja kuntosalipalvelut.

Safiirin vuokralaisille kaikki palvelut sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä työpaikalta.

Tutustu Kauppakeskus Iso Omenaan tästä.

02230_Piispansilta_9_sisaankaynti