PALVELEVA SAFIIRI BUSINESS PARK

Safiirissa on modernin business parkin kattavat palvelut. Vuokralaisille on tarjolla mm. aula- ja toimistopalvelu, vuokrattavia kokous- ja neuvottelutiloja, viihtyisä lounasravintola ja catering-palvelut sekä reilusti pysäköintitilaa. Autohallista löytyvät myös sähköauton latauspisteet. 

Aulapalvelu

Business Park Safiirissa vuokralaisia palvelee ammattitaitoinen ja avulias aulapalvelu.

Aulapalvelu valvoo kiinteistössä tapahtuvaa liikennettä sekä neuvoo arkisissa asioissa vuokralaisia ja vieraita.

Safiiri Business Park Aulapalvelu vuokrattavat toimitilat Matinkylä Espoo

Pysäköinti

Safiirissa on runsaasti pysäköintitilaa. Parkkipaikkoja on talon omassa lämpimässä parkkihallissa ja sisäpihalla. Parkkihallista löytyy sähköauton latauspisteitä, ja siellä on myös varaus valmiina, mikäli vuokralainen haluaa hankkia oman latauslaitteen. Sisäpihalle on myös tulossa latauspisteitä.

Työmatkapyöräilijät voivat jättää pyöränsä työpäivän ajaksi pyöräparkkiin. Safiirista löytyvät myös suihku- ja pukuhuonetilat. 

Toimitilat Espoo | fiiliskuva | pysäköinti

Vuokrattavat neuvottelutilat

Safiirin viihtyisät ja nykyaikaiset neuvottelu- ja koulutustilat soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin. Kokoustarjoilut neuvottelutiloihin toimittaa lounasravintola Safiiri.

Safiiri Business Park Koulutustila vuokrattavat toimitilat Matinkylä Espoo

Lounasravintola

Safiiri tarjoaa vuokralaisilleen monipuoliset ravintolapalvelut. Lounasravintola Safiirin buffetlounas sisältää runsaan salaattipöydän ja kaksi lämmintä lounasvaihtoehtoa. Ravintolasta saa myös aamupalaa sekä tarjoilut erilaisiin tilaisuuksiin.

Lounas on tarjolla arkisin klo 10.30-13.30.

Ravintolan lounaslistan löydät täältä.

Toimitilat Espoo | fiiliskuva

Kuntosali

Safiirissa toimii Forever-ketjuun kuuluva kuntosali. Safiirin vuokralaiset voivat halutessaan liittyä kuntosalin jäseniksi. Työpaikalta on helppo siirtyä treenaamaan, kun tilat sijaitsevat saman katon alla. Forever Omenan toimipisteeseen voit tutustua tarkemmin täällä.

Toimitilat Espoo | sisäkuva | kuntosali

Kauppakeskus Iso Omena

Business Park Safiiri sijaitsee aivan kauppakeskus Iso Omenan vieressä. Iso Omenan palvelutarjontaan kuuluvat mm. lukuisat lounasravintolat ja kahvilat, päivittäistavarakaupat, vaateliikkeet, elokuvateatteri sekä hyvinvointi-, terveys- ja kuntosalipalvelut.

Kauppakeskus Iso Omenan palveluihin voit tutustua tarkemmin täällä.

Taika Salo

LEASING MANAGER

OTA YHTEYTTÄ!

Kerron mielelläni lisää vapaista tiloista ja eri mahdollisuuksista Safiirissa.